ManneQ.com hjerte tlf. 70 236 136
Herre fotogine til fotografering af tøj

Fotogine

til fotografering af tøj

Skær selv din fotogine til, så den passer

Enkle fotoginer er lige til at skære i

En billig løsning med en mannequin til fotografering af tøj er, hvis du køber en almindelig, mathvid mannequindukke, som står lige på benene og med armene hængende lige ned. Den mathvide farve skal dertil være helt blitzdød, så du ikke får falske skær med på billederne.

Enkel mannequin til fotografering i herremodel

Almindelige mannequiner af den slags laves i glasfiber, og griber du en sav, kan du skære de dele væk af dukken, som ikke skal med på optagelserne. Jo mere, du kan skære væk, desto mindre arbejde får du i billedbehandlingen. Eftersom farve skal være mathvid, gør det ligeledes behandlingen af billerne lettere.

Det giver mere arbejde, når du sådan skal skære fysisk i dukken, og hvis du senere får brug for en tilsvarende dukke, der ikke er skåret i, er der kun én vej: at gribe til pungen og købe en ny fotogine. Bruger du Ghost mannequiner i dit fotostudie, har du aldrig disse problemer. Du fjerner armene og de dele af halsområdet, som ikke skal filmes - du kan ovenikøbet tage det meste af midtersektionen ud, så der bliver endnu mindre at Photo-shoppe - og på den måde tilretter du enkelt og nemt dukken til de enkelte optagelser, uden at noget går i stykker. Læs mere om Ghost giner.

Fotogine

ManneQ.com leverer enkle og billige fotoginer dag-til-dag

Hvis du skal lave 360-optagelser, er de enkle fotoginer heller ikke særlig egnede, eftersom du selv skal dreje dukken rundt med fare for, at centrum mistes. Det kan vel ikke være den store overraskelse, at en Ghost mannequin med en Premium bundplade kan drejes frit, ejheller at en Ghost buksetorso kan hænge i en galge og ligeledes drejes, uden at centrum mistes.

Hos www.ManneQ.com kan du bestille flere forskellige enkle, mathvide mannequiner, der egner sig til fotografering af tøj, i dame-, herre- og børnemodeller.

Vælg mellem damemannequiner i flere størrelser og modeller, både i standardmål og i XL-størrelser. Det samme gælder for herremannequiner . Børnemannequiner kan leveres i størrelser fra 1-2 år op til 12-13 år.

Se det fine udvalg af fotoginer med hurtig levering

Behov og pris kan godt forenes

Skal du kun lave forholdsvis få og ensartede optagelser af tøj, og budgettet ikke er specielt stort, vil vi anbefale at du ser nærmere på de enkle fotoginer til tøjfotografering i vores webshop.

Er du til gengæld professionel fotograf og skal lave mange fotooptagelser af tøj - måske også i fremtiden - kan vi kun anbefale, at du alvorligt overvejer at bestille en eller flere Ghost mannequiner. Som dine konkurrenter gør!

GÅ TIL SHOP >>

Bestil din fotogine hos ManneQ.com

Herremannequin til fotografering af herretøj Damemannequin til tøjfotografering Barnemannequin til fotografering af børnetøj