ManneQ.com hjerte tlf. 70 236 136
Ghost herrebuksegine til buksefotografering

Fotogine

til buksefotografering

Ghost buksetorsoer

- udviklet specielt til fotografering af bukser

Er du en seriøs fotograf, og skal du tage en masse billeder af bukser til websites, webshops, kataloger eller andet, bliver det svært at gøre det uden en Ghost buksetorso. Tættere på at få en direkte usynlig buksemannequin kommer man ikke.

Du vil hurtigt erfare, at arbejdet går strygende, når du nemt og hurtigt kan tilrette bukseginen til det næste par bukser, uden brug af sav og fil. Tag livpladerne i toppen ud, på med bukserne, hæng eventuelt ginen op i den dertil indrettede galge, og knips dine billeder.

Ghost damebuksetorso til tøjfotografering

Ghost ginen kan både stå og hænge

Din Ghost buksetorso kan anbringes på en bundplade med hjul eller hænge i en galge monteret på bundpladen. Galgen bestilles som standard leveret med en Basic bundplade med hjul.

Billeder fra alle vinkler

Tager du også billeder i 360 grader, hænger du Ghost bukseginen op i galgen, og så kan du dreje ginen frit alle 360 grader, uden at centrum forsvinder eller ødelægges.

Overfladen på Ghost buksetorsoer er total 'lysdød', så det bliver en nem sag at fjerne overflødige elementer ved efterbehandlingen af billederne.

Se det fine udvalg af fotoginer - hurtig levering

Vælg mellem flere størrelser

Ghost bukseginer kan leveres i flere størrelser, både inden for dame- og herremodeller:

Ghost buksetorso

ManneQ.com leverer professionelle Ghost mannequiner og buksetorsoer

Damestørrelser

Herrestørrelser

Valget er ikke svært

Se på billederne og videoen - der er flere videoer på YouTube - og vi er sikre på, at du hurtigt vil erkende, at du ikke kan lave de rigtige optagelser af bukser uden en eller flere af disse imponerende og smarte bukserginer.

Hos ManneQ er vi specialister i butiksinventar, og udover at have det største udbud af stålreoler, har vi også det største udvalg af tøjstativer, mannequin dukker, rillepaneler og giner.

GÅ TIL SHOP >>

Bestil din buksetorso hos ManneQ.com

Ghost buksetorso, herremodel i galge Ghost buksetorso i herremodel Flere billeder med Ghost buksetorsoer i herremodel