ManneQ.com hjerte tlf. 70 236 136
Dame Ghost fotogine til fotografering af dametøj

Fotogine

til fotografering af tøj

Ghost fotoginer

Usynlige giner, perfekte til fotografering af tøj

Hvis du er på udkig efter 'rigtige' fotoginer, så kan vi fortælle dig om Ghost mannequinerne. Den professionelle, seriøse fotograf, der skal lave mange optagelser af tøj og andre beklædningsgenstande til websites, webshops eller kataloger, vil slet ikke kunne undvære disse supereffektive fotoginer.

Ghost mannequiner er i "Champions League", når vi snakker giner til fotografering af tøj.

Ghost herremannequin med flere dele fjernet

Nemmere bliver det ikke

Ghost mannequinerne er udviklet udelukkende til brug for fotografering af tøj. Her behøver du ikke skære og file nogetsomhelst. Er der dele af mannequindukken, som ikke skal ses på billederne, fjerner du dem ganske enkelt, og dermed bliver også arbejdet i efterbehandlingen af billederne betragetligt meget nemmere.

Ghost dukkerne kan skilles ad og samles i det uendelige.

Ghost mannequinerne leveres med korte og lange arme. Armene sidder fast med magneter, og enklere måde at skifte mellem korte og lange arme kan man vel ikke tænker sig.

Optagelser i 360 grader

Ghost ginerne har hverken hoved eller fødder. Dukken anbringes på en bundplad med hjul, og det betyder, at du kan flytte rundt med den, som du vil. Du kan vælge mellem en Basic bundplade med hjul og en Premium bundplad, der ud over hjul er forsynet med den drejeskive, så mannequinen kan drejes frit rundt, uden at centrum ødelægges.

Som du kan se på nogle af illustrationerne, kan du tage meget store dele af dukkerne væk, og der bliver på den måde langt færre elementer at fjerne fra billederne, når der skal Photo Shoppes! Man kommer nok ikke begrebet 'usynlig mannequin' nærmere end med en Ghost mannequin.

Se det fine udvalg af fotoginer med hurtig levering

Damer og herrer i flere størrelser

Inden for Ghost ginerne kan du vælge mellem flere størrelser i dame- og herremodeller:

Ghost fotogine

ManneQ.com leverer alle de professionelle Ghost mannequiner

Damestørrelser

Herrestørrelser

Der er også børnemodeller på vej (skrevet sept. 2015), og dem glæder vi os til også at kunne fortælle om på disse sider. Skal du fotografere børnetøj, må vi henvise dig til at se på de mere enkle giner. Læs mere om de enkle fotoginer.

Hvad skal du vælge

Skal du kun tage en håndfuld billeder eller to af en forholdsvis begrænset tøjkollektion af samme slags, og er der ikke specielt mange penge til projektet, kan du formodentlig klare dig med en enkel fotogine, som du selv skærer til, så den passer til opgaven.

Men! - for lige at gentage det:
Den professionelle fotograf, som ofte skal tage en masse billeder af tøj og andre beklædningsgenstande, gør sig selv den største tjeneste ved at se grundigt på Ghost fotomannequinerne. Det ved vi, at mange allerede har gjort.

GÅ TIL SHOP >>

Bestil din fotogine hos ManneQ.com

Ghost damemannequin til tøjfotografering Ghost herremannequin til fotografering af herretøj Flere billeder af Ghost fotoginer med og uden tøj på